LANG LEVE DE HOMO LUDENS !

Theater & Spel gebruiken wij als medium om inzicht te geven in zaken, waardoor mensen in beweging komen (2BEmoved !). Wij doen hiermee een beroep op de intrinsieke motivatie van mensen.


Waarom 2BEmoved?
Omdat we een groot netwerk zijn van meer dan 100 creatieve personen: theaterproducenten, acteurs, theatermakers, zandtekenaars, regisseurs, muzikanten, schrijvers, sprekers, dansers, zangers, decorbouwers, grafisch vormgevers en technici.

Waarom doen we dit?
Allemaal geloven wij in de HOMO LUDENS (de spelende mens). Theater & spel zijn noodzakelijke voorwaarden voor een gezonde samenleving.
Media dus om de wereld mooier te maken.

Onderdeel daarvan is het motto: DELEN IS VERMENIGVULDIGEN. Wij delen onze kennis & talent met elkaar en de wereld.
Wij moedigen aan. Wij willen u verder brengen. Dat kan ook alleen, maar wij geloven dat we samen verder komen. Samen kijk je verder dan je neus lang is en kunnen we kennis en ervaring delen met elkaar. Hiervan wordt uw en onze omgeving mooier en daar wordt de wereld mooier van.

Dit onderscheidt ons van andere aanbieders in de evenementenbranche.

Theater & Spel brengen nuance aan in een wereld waar zwart/wit denken hoogtij viert. Uit vele onderzoeken blijkt dat kijken, luisteren, begrijpen en reflecteren zo’n beetje de belangrijkste vaardigheden zijn voor de ontwikkeling van verbeelding. En verbeelding is weer nodig om goed mee te kunnen komen in onze maatschappij, omdat het empathie mogelijk maakt: je verplaatsen in een ander = doen alsof je de ander bent.

Verbeelding is doen alsof, doen alsof is theater en één groot spel. Kortom theater & spel zijn media die mensen slimmer maken.
Wij bieden jullie de gelegenheid om echt de tijd te nemen om goed over iets na te denken. Er omheen te lopen. Het van alle kanten te bezien. En dan komt die verbeelding er nog bij om tot een goede, haalbare oplossing te komen. Deze voor je te zien, het je voor te stellen en het te verwoorden, te communiceren. In het bedrijfsleven en de politiek heet dit ‘een visie’.


Onze USP? Maatwerk!
2BEmoved biedt maatwerk dat eenvoudig in te passen is bij jouw bijeenkomst of event en die bij medewerkers en klanten de vonken er weer vanaf doen spatten.