Wie zijn wij?

WIJ ZIJN EEN CREATIEF COLLECTIEF
2BEmoved is een groot netwerk van meer dan 100 creatieve personen: theaterproducenten, acteurs, theatermakers, zandtekenaars, regisseurs, muzikanten, schrijvers, sprekers, dansers, zangers, decorbouwers, grafisch vormgevers en technici.


Wat doen wij?
2BEmoved biedt beleving aan uw onderwerp, onze theatrale kaders (concepten) geven u de kans om uw onderwerp van alle (andere) kanten te bekijken. Onze concepten bieden ontspanning en u leert uw collega’s of klanten van andere (alle) kanten zien. En er is altijd die verwondering die onze concepten brengen: het startpunt voor hernieuwde inspiratie en passie.


Onze USP? Maatwerk!
2BEmoved biedt maatwerk dat eenvoudig in te passen is bij uw bijeenkomst of event en die bij medewerkers en klanten de vonken er weer vanaf doen spatten.

Er zijn drie stappen die ervoor zorgen dat wij bij u een vlammetje laten uitgroeien tot een grote uitslaande brand:

1. Wat is uw boodschap of wens? Focus op uw eigen drijfveer voor deze boodschap en wens
2. Vertaal deze boodschap naar een, voor de meeste van uw medewerkers en klanten, verrassend medium: theater, spel of show
3. Laat ze uw eigen boodschap ervaren via een beleving2BEMOVED stuurt mensen op pad om de vlam in de pan te laten slaan bij u, uw collega’s en uw klanten.