Food for Thought

Online koken - teambuilding
Like
0

FOOD FOR THOUGHT
Inclusief Femke Fileert Box


LIVE of als MOVIE en  optioneel is NATAFELEN mogelijk
Welk recept past bij jouw bedrijf? Jij levert als bedrijf levert de (figuurlijke) “ingrediënten”. Femke Krist maakt daar een bijpassend verhaal bij. Pittig gekruid of vlijmscherp gefileerd, de filosofie van jouw bedrijf of de historie of een combinatie daarvan, zijn belangrijk voor het recept dat Femke online bereidt. Ja, samen met uw medewerkers.
.

KENNIS&KOKEN gaan hand in hand. Als kok kruipt zij al kokend in verschillende figuren en jouw medewerkers leren via het koken jouw bedrijfsmissie of historie beter kennen. Food for Thought dus. Het WHY wordt even opgefrist en de maag gevuld. Want uiteindelijk gaat de liefde van jouw personeel voor jouw bedrijf toch door de maag!

Femke Krist is historicus, filosoof én actrice. Zij zal met eten, historie en filosofie een verhaal voor jouw bedrijf brouwen. Er zit namelijk veel betekenis in voedsel (en dus in de natuur) en dit is een heerlijke nieuwe kijk op jouw bedrijf. Femke geeft met haar gerecht haar ongezouten visie op jullie missie en de gekozen ingrediënten. Het is aan de deelnemers er hun eigen brouwsel van te maken. Femke gebruikt haar eigen woorden, recepten en invallen als historicus en filosoof. Als actrice serveert ze daarbij graag een heerlijke humoristische saus.


LIVE

Femke kookt vanuit onze eigen studio. De deelnemers kunnen op vastgestelde momenten reageren en vragen stellen via chats, waarop Femke antwoord zal geven.
Na het koken wordt er samen gedineerd. 

.
Natafelen

Bij het toetje voegt Femke zich weer bij het gezelschap en wordt er inhoudelijk nagetafeld. Femke stelt vragen en de deelnemers kunnen met elkaar in discussie treden. Alles wordt door een regisseur in goede banen geleid.

.
MOVIE

Alternatief is dat Femke vooraf het hele programma opneemt en dat je zelf met jouw werknemers een verbinding maakt vanuit ieders keuken en samen kookt.
Uiteraard is het natafelen hier ook live mogelijk. Femke schuift dan op een vastgesteld tijdstip aan bij het toetje en zal de discussie in goede banen leiden.
Vragen over de historie en filosofie die jouw bedrijfsvisie in de movie opriep bij Femke kunnen dan gesteld worden. 
.
Food for Thought is kijken naar je missie, visie ofwel de WHY van jullie bedrijfswerkzaamheden via voedsel. Wedden dat ze het gaat smaken naar meer? 

Uw eigen TV Show

Rob & Emiel
Like
0

3D Event

The Big Mo Theatershow
Like
0