Pubquiz

RB Producties
Like
1

Pubkwis op maat

Teambuilding
Like
1

De pubkwis was geweldig! Goede live muzikanten en scherpe vragen

Theo

De Pubkwis is dé ideale manier om een afdelingsborrel of bedrijfsfeest te ontsaaien. Daarnaast is het een originele en effectieve manier van teambuilding.

Pubkwis door heel Nederland
De pubkwis inclusief live band voor muzikale ondersteuning, wordt gespeeld door heel Nederland. Op locatie of in uw eigen bedrijfsrestaurant. Wij werken samen met diverse horeca zaken verspreid door heel Nederland. Op zoek naar een bijzondere locatie? Neem vrijblijvend contact op.Wij verzorgen de quiz met een prachtig decor bestaande uit; quiztafels, rad van Fortuin, groot beamerscherm, geluidstechniek en muzikale ondersteuning. De quiz wordt gepresenteerd door een professionele quizmaster. De pubkwis bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën, ondersteund door beeld- en geluidsvragen en natuurlijk de RB live band.

Maatwerk
De quizvragen worden altijd op maat gemaakt in afstemming met de opdrachtgever. Het is mogelijk om een ronde vragen over de bedrijfstak of afdeling in de quiz te verwerken. Desgewenst kunnen de quizattributen zoals antwoordformulieren en fotorondes worden voorzien van uw bedrijfslogo.
Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen graag om er een onvergetelijk event van te maken.

Alternatieven

Like
1

Top 2000

Spelshow
Like
1

Wie is de spelbreker

Teambuilding - met/zonder coach
Like
1